11 Aralık 2013 Çarşamba

MUZLU MAGNOLİA PUDİNG

Fotoğraf: Muzlu Magnolia puding





Fotoğraf

Herkese merhaba:)Bu pudingi ilk kez Adriana Lima Türkiye'ye geldiğinde Acun Ilıcalı çok sevdiği için Adriana Lima'ya getirtmişti.O zaman duymuştum. Magnola Bakery 'i New York'ta  meşhur bir pastane olarak biliyorum. Tabi görmüşlüğüm ve ürünlerini tatmışlığım yok. Ama bir kaç yerde  bu pudingin tarifini bulmuş ve denemiştim. Ancak nedense güzel olmasına rağmen damağımda çok iz bırakmamış. Geçen gün cakeinlife da görünce tekrar denemeye karar verdim. Tabi evde değerlendirilmesi gereken süt olunca eyleme hemen geçtim. Dışarda kar yağarken çok çabuk yaptım .Yeni aldığım baykuşlu bardağım ile dışarda kar olması oldukça uyumlu oldu:)Gerçekten lezzetli bir puding... Bu tarz tatları sevenlere ısrarla öneririm. Şimdi damağıma ve aklıma kesinlikle yerleşti. Şimdiden afiyet olsun:)) 
 

Malzemeler:
  • 1litre süt
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1kutu sıvı krema
  • 1paket bebe bisküvi

Yapılışı:

Süt , yumurta, nişasta, un, şeker karıştırılıp pişirilecek. Bebe bisküvi rondo da çekilecek. Krema azıcık ılıyınca vanilya ve krema eklenip iyice çırpılacak. Mikserle daha iyi olur. Tepsiye önce çok kalın olmayacak şekilde bisküviler serpilip üzerine krema dökülecek. Krema üzerine muz dilimleri konacak üzerine bisküvi tekrar krema konulacak . En üste bisküvi dökülecek. Sonra dolapta dinlenecek. Hepsi bu kadar:)

Hiç yorum yok:

11 Aralık 2013 Çarşamba

MUZLU MAGNOLİA PUDİNG

Fotoğraf: Muzlu Magnolia puding





Fotoğraf

Herkese merhaba:)Bu pudingi ilk kez Adriana Lima Türkiye'ye geldiğinde Acun Ilıcalı çok sevdiği için Adriana Lima'ya getirtmişti.O zaman duymuştum. Magnola Bakery 'i New York'ta  meşhur bir pastane olarak biliyorum. Tabi görmüşlüğüm ve ürünlerini tatmışlığım yok. Ama bir kaç yerde  bu pudingin tarifini bulmuş ve denemiştim. Ancak nedense güzel olmasına rağmen damağımda çok iz bırakmamış. Geçen gün cakeinlife da görünce tekrar denemeye karar verdim. Tabi evde değerlendirilmesi gereken süt olunca eyleme hemen geçtim. Dışarda kar yağarken çok çabuk yaptım .Yeni aldığım baykuşlu bardağım ile dışarda kar olması oldukça uyumlu oldu:)Gerçekten lezzetli bir puding... Bu tarz tatları sevenlere ısrarla öneririm. Şimdi damağıma ve aklıma kesinlikle yerleşti. Şimdiden afiyet olsun:)) 
 

Malzemeler:
  • 1litre süt
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1kutu sıvı krema
  • 1paket bebe bisküvi

Yapılışı:

Süt , yumurta, nişasta, un, şeker karıştırılıp pişirilecek. Bebe bisküvi rondo da çekilecek. Krema azıcık ılıyınca vanilya ve krema eklenip iyice çırpılacak. Mikserle daha iyi olur. Tepsiye önce çok kalın olmayacak şekilde bisküviler serpilip üzerine krema dökülecek. Krema üzerine muz dilimleri konacak üzerine bisküvi tekrar krema konulacak . En üste bisküvi dökülecek. Sonra dolapta dinlenecek. Hepsi bu kadar:)

Hiç yorum yok: